Dahlqvist Kommunikation får ny rolle i Team Rynkeby

Dahlqvist Kommunikation PR-bureau Aarhus

NB: Read English version here…

Siden 2013 har Dahlqvist Kommunikation været leadbureau for opbygningen af et af verdens stærkeste charity & social cycling events, Team Rynkeby.

Det har været en fantastisk spændende rejse at være med til at udvikle et lille fynsk motionscykelhold til være en international velgørenhedssucces, som i dag engagerer over 2.600 frivillige ildsjæle på tværs af 58 hold i otte lande.

Igennem årene har Dahlqvist Kommunikation kommunikeret donationer for knap en halv milliard kroner til børn med kritisk sygdom, skrevet knap 1.000 nyheder om projektet, stået fadder til flere hundrede danske og internationale pressehistorier, været pennefører for projektets kommunikationsstrategi og i det hele taget arbejdet målrettet for at sikre Team Rynkeby sin position som et af Europas stærkeste og mest eksponerede velgørenhedsbrands.

Med udgangen af september skifter Team Rynkeby Fonden dog leadbureau, og Dahlqvist Kommunikations opgave i projektet bliver mindre. Jeg vil i den forbindelse ønske Anders Damgaard og resten af KommPress-teamet tillykke med opgaven og held og lykke med den fortsatte udvikling af Team Rynkebys kommunikation – jeg ser frem til samarbejdet.

For Dahlqvist Kommunikation slipper ikke Team Rynkeby helt. Jeg har netop indgået en aftale med Team Rynkeby Fonden i Danmark og Team Rynkebys nye danske Country Manager, Jesper Bjerg, om en målrettet, dansk kommunikationsindsats for at styrke Team Rynkebys brand på hjemmebanen, hvor det hele startede for snart 20 år siden – blandt andet gennem Dahlqvist Kommunikations kerneydelser; public relations & presserelationer, opinion leadership og mere generel journalistisk, content-produktion.

Team Rynkeby har naturligvis været en vigtig del af Dahlqvist Kommunikations forretning de senere år, og der er nu et hul, der skal fyldes op. Jeg kommer derfor til at være mere opsøgende den kommende tid, og jeg ser frem til at forfølge de nye muligheder, som allerede har åbnet sig. Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan Dahlqvist Kommunikation kan være med til at styrke din forretning gennem:

  • Kommunikationsstrategi
  • PR og presserelationer
  • Opinion leadership
  • Content marketing

… så lad os drikke en kop kaffe.

Mikkel Tholstrup Dahlqvist, tlf.: +45 2015 7076.