Om Dahlqvist Kommunikation

Dahlqvist Kommunikation er et lille PR- og kommunikationsbureau i det centrale Aarhus. Dahlqvist Kommunikation har stor ekspertise og erfaring med opgaver inden for public relations, presserelationer, opinion leadership samt generel, journalistisk tekstproduktion.

Dahlqvist Kommunikation er ejet af Mikkel Tholstrup Dahlqvist, der er mere end 10 års erfaring som kommunikationsrådgiver for en lang række virksomheder inden for forskellige brancher. Mikkel Tholstrup Dahlqvist har et solidt netværk blandt danske journalister på landsdækkende og regionale medier og færdes hjemmevant i mediernes dagsordner, arbejdsmetoder og udvælgelseskriterier. Det giver Dahlqvist Kommunikations kunder de bedste forudsætninger for at komme proaktivt til orde i medierne.

Dahlqvist Kommunikation fungerer som fast, ekstern presse- og kommunikationsafdeling for flere virksomheder, men arbejder også med større og mindre projekter inden for public relations og presserelationer, kommunikations- og pressestrategi, udarbejdelse pressemeddelelser og pressemateriale, Q&A’s, budskabstræning mm. samt den videre dialog med medier og navngivne journalister med viden og interesse inden for det pågældende felt.

Dahlqvist Kommunikation rådgiver samtidig sine kunder om opinion leadership og hjælper virksomheders nøglemedarbejdere med at få en mere synlig stemme i eksterne medier samt på virksomhedens egne platforme. Desuden arbejder Dahlqvist Kommunikation med journalistisk formidling som tekstforfatter og ghostwriter på større og mindre tekstproduktioner.

Er du interesseret i et uforpligtende møde eller tilbud på en konkret kommunikationsopgave, er du velkommen til at kontakte Mikkel Tholstrup Dahlqvist, tlf.: 2015 7076.

Kontakt

Mikkel Tholstrup Dahlqvist
PR- & kommunikationsrådgiver
M: +45 2015 7076
mikkel@dahlqvistkommunikation.dk